TASARIM DERGİSİ / MATERIALMEETS

Tasarım Dergisi, 30 senelik tecrübesi ve yapı firması arşiviyle beraber 6-7 Aralık 2021 tarihlerinde çeşitli firmalar ve inovatif malzemeler ile İstanbul Kültür Üniversitesi'nde olacak.

Sertifikalı etkinlikte Tasarım Grubu, 2 gün boyunca Önder Öztunalı Konferans Salonu'nda interaktif ve öğretici bir program yapacak (iki yarım gün ve sadece bir yarım güne katılmak sertifika almak için yeterli) ve B1 katında sergilerini açacak. Etkinliğe üst düzey yöneticiler de katılacak.

TASARIM DERGİSİ/ MATERIALMEETS TÜRKİYENİN İLK İNOVATİF YAPI MALZEMELERİ KÜTÜPHANESİDİR.
-2 GÜN OLACAK SEMİNERLERDE TEK GÜNDE 3 OTURUMU TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE SERTİFİKA VERİLECEKTİR.
-REFERANS VE CV İÇİN ISLAK İMZALI SERTİFİKALAR DAĞITILACAKTIR.
-DIGALPA FİRMASININ GÜNLÜK YAŞAMDA EPOKSİ YARIŞMASI AÇIKLANACAK VE İLK 3’E APPLE HEDİYELERİ VE İLK 5’E KREATIF ÜRÜNLERİNİ DİGALPA FİRMASINDA ÜRETTİRİP İZMİR YAPI FUARINDA SERGİLEME SAĞLANACAKTIR. (İLK 3 ÖĞRENCİNİN İZMİR FUARINA GÖTÜRÜLÜP -KONAKLAYIP- GETİRİLMESİ TASARIM DERGİSİ’NE AİTTİR)
-TASARIM DERGİSİ İLE 5 MİMAR 10 ÖĞRENCİ İKİ GÜN BİR GECE KIŞ KAMPINA GÖTÜRÜLECEKTİR.
-ÖĞRENCİLERE DİGALPA-ALUCOBOND-KALEKİM-CRETOX-KIBRID FİRMALARININ ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİ İLE HAZIRLANAN SEMİNERDE NETWORK VE STAJ İMKANI SAĞLANACAKTIR.
-YAPI MALZEMLERİ İKİ GÜN BOYUNCA OKULDA B1 KATINDA SERGİ HALİNDE DURACAKTIR.
-SEMİNERLER ÖNDER ÖZTUNALI KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR.

"3 Gün Malzeme Sergisi"

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 12/06/2021 - 08:58