“İç Mimarlık Proje” ve “INTERIOR DESIGN STUDIO” Dersleri Kapsamında İKÜ Mezunlar Lokali'ne Teknik Gezi Düzenlendi

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nde 2023-2024 yaz döneminde Türkçe ve İngilizce programda açılan; Prof. Dr. Rana Kutlu, Dr. Öğr. Üyesi Arzu Erçetin, Dr. Öğr. Üyesi Elif Altın, Öğr. Gör. Tuba Taştan ve Öğr. Gör. Çiğdem Karabağ tarafından yürütülen “İç Mimarlık Proje 3-4-5-6-7” ve “Interior Design Studio 3-4-5-6-7” dersleri kapsamında, İstanbul Kültür Üniversitesi Mezunlar Lokali proje alanı olarak çalışılacak. Bu çerçevede proje yürütücüleri ve öğrencilerimiz, 11 Temmuz 2024 Perşembe günü İKÜ Mezunlar Lokali’ne teknik gezi düzenleyerek alan araştırmalarını tamamladılar.

“Teknolojik Okuryazarlık Eğitimi”

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İKÜ Genç Ofis ortaklığında İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Aliye Rahşan Karabetça, Dr. Öğr. Üyesi Bilge Şan Özbilen, Öğr. Gör. Yüksek Mimar Ezgi Yıldırım’ın konuşmacı olduğu etkinlik, 29 Nisan 2024 tarihinde Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda saat 13.00-15.00 arasında gerçekleştirildi.