Prof. Dr. Gülay Usta'nın Öğrencilerimize Mesajı

Sevgili Öğrencilerimiz,

Umarım hepiniz ve aileleriniz iyisinizdir. Bu zorlu süreci moral ve motivasyonunuzu bozmadan geçirmeniz önemli. Bu kriz döneminde tüm hocalarınızın her konuda desteğe hazır olduğunu bilmenizi isterim.

Sizler gibi bizler de bir yandan sağlığımızı korumaya çalışırken bir yandan da eğitiminizin aksamaması için özveriyle çalışıyoruz ve uzaktan eğitim sürecine adapte olmaya çalışıyoruz. Ama biliyoruz ki bu durum da geçecek ve bizler, sizlerle yine stüdyolarımızda bir arada çalışacağız.

Bildiğiniz üzere 23 Mart tarihinde öncelikle tüm teorik dersler, 30 mart tarihinde de tüm uygulamalı dersler (projeler ve bitirme projesi dışında) online eğitimle yapılmaya başlandı. Proje derslerini,  doğasına uygun olarak stüdyoda yüz yüze eğitim ile gerçekleştirmek istediğimiz için onları tüm dersleri tamamladıktan sonra Mayıs ortalarında başlayıp, hızlandırılmış olarak yapma kararı alınmıştı ve bunu da sizlerle paylaşmıştık.

Fakat gelişmeler göstermektedir ki bir süre daha yüz yüze eğitim yapamayacağız. Bu nedenle büyük olasılıkla proje dersleri ve bitirme projesi de online olarak sıkıştırılmış bir ders programı ile yapılacak. Bu konu ile ilgili bilgiler,  ayrıntılı olarak en kısa zamanda sizlerle paylaşılacaktır.

Tüm öğrencilerimizin,  bu zorlu süreçte eğitimin aksamaması için elimizden geleni yapmaya çalıştığımızı ve süreci belirlenen akademik takvim çerçevesinde hiçbir mağduriyete sebebiyet vermeyecek şekilde tamamlayacağımızı bilmesini isterim.

Bunların yanı sıra sizlerden gelen talepler doğrultusunda senkron derslerimizin sayısını arttırdık. Güncel program için lütfen tıklayın...

Tekrar bir araya geleceğimiz zamana kadar sağlıcakla kalın.
Sevgilerimle.
 
Prof. Dr. Gülay Usta
İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı


Son Güncelleme Tarihi: Pa, 04/12/2020 - 21:50