ONLINE EĞİTİM SÜRECİNDE YALIN TAN + PARTNERS İLE İŞBİRLİĞİ - SANAL İÇ MİMARLIK STÜDYO

Dünyada dijital teknolojilerin gelişimine koşut olarak, mekana bağlı geleneksel eğitim modelleri, sanal ortamlar aracılığıyla bütünleşik bir yapıya evrilmiştir. Küresel düzeyde yaşanan pandemi etkisiyle söz konusu bütünleşik yapının esas belirleyicisi olan dijital olanaklar,  zaman ve mekanın yarattığı erişim engelini ortadan kaldırarak,  yeni iş birlikleri ve özgürlük alanları yaratmaktadır. Adeta    “ sınırlar içinde sınırsızlıklar ”  yaşandığı bir süreç gerçekten eğitim yaşamına yeni pencereler açabilmektedir. Bu süreçte, geleneksel tasarım stüdyolarını sanal stüdyolar üzerinden etkin bir şekilde sürdürürken dijital ortamın olanaklarını sunan bir pencere açmak istiyoruz.  Bunun için İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü olarak, öğrencilerimizi Türkiye’nin önde gelen iç mimarlık ofislerinden Yalın Tan+ Partners ekibi ile sanal stüdyoda buluşturuyoruz.

Bitirme projesi alan öğrencilerimiz proje sürecinde Yalın Tan + Partners  ekibi ile birlikte çalışma olanağı bulacaklar ve proje takviminde belirtilen tarihlerde  sanal stüdyoda bir araya gelip, projeleriyle ilgili görüşmeler yapabilecekler. Bazen Londra’daki bazen de İstanbul ofisi ile aradaki sınırları kaldırıp,  dijital ortamda yüz yüze çalışabilecekler. Bu uygulama, öğrencilerimiz için mesleğin pratik alanına geçiş aşamasında yeni fırsatlarla karşılaşma ve dijital dünyanın sonsuz olanaklarını keşfetme açısından da   önemli bir deneyim olacaktır.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 05/01/2020 - 14:53