“MODOKO'da Kamusal Açık Alanlar Fikir Projesi Öğrenci Yarışması” Ödül Töreni ve Sergisi

Mimarlık Fakültesi öğrencileri arasında düzenlenen “MODOKO'da Kamusal Açık Alanlar Fikir Projesi Öğrenci Yarışması”nın ödül töreni, 14 Ocak 2022 Cuma günü MODOKO’da yapıldı.

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü ile MODOKO Yönetimi arasındaki protokol çerçevesinde; Üniversite-Sanayi iş birliği kapsamında ülkemizde yetişen nitelikli iş gücünün desteklenerek öğrencilerin meslek hayatına atılmadan önce uygulamalı çalışma yapabilmelerine ve nitelikli şekilde yetişmelerine destek olabilmek amacıyla İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümü ile İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü lisans öğrencileri arasında Eylül 2021'de “MODOKO'da Kamusal Açık Alanlar Fikir Projesi Öğrenci Yarışması” başlatıldı. Yarışmanın ödülleri ise Aralık 2021'de belirlendi.

14 Ocak 2022 Cuma günü MODOKO'da yapılan ödül törenine; Mimarlık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu, Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Esin Kasapoğlu, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülay Usta, jüri üyelerinden bir öğretim üyesi ile iki araştırma görevlisi ve ödül alan öğrencilerin büyük bir çoğunluğu katıldı. Ayrıca, MODOKO yönetim binasında öğrencilerimizin projeleri sergilendi.

Tören, MODOKO Yönetimi'nden İrfan Çimen ve Mimarlık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu’nun konuşmalarıyla başladı. Ödül alan grupların projelerini sunması ve katılımcıların sorularını yanıtlamasının ardından ödül takdimine geçildi.

Yarışmada ödüle layık görülen Mimarlık Fakültesi öğrencileri ise şu şekilde:

1.lik Ödülü

Mustafa EROĞLU - Mimarlık Bölümü
Büşranur ÇAKIROĞLU - Mimarlık Bölümü
Emirhan KAR - Mimarlık Bölümü

Yarışma süreci, 7-9 Şubat 2022 tarihlerinde öğrencilerimizin ve öğretim elemanlarımızın katılımıyla Üniversitemizde gerçekleştirilecek bir çalıştayla devam edecek. Çalıştaya MODOKO Yönetim Kurulu'ndan da katılım olacak. Çalıştayda üretilen paftalar, MODOKO'nun 10 Şubat 2022 tarihinde yapılacak Genel Kurulu'nda sergilenecek.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 02/11/2022 - 17:28