2021 Bahar Atölyeleri

Tasarım eğitiminin çok girdili, öznel ve nesnel verileri tek bir noktada toplayan, çeşitliliğe olanak tanıyan bu yönüyle karmaşık ama aynı zamanda rafine olmayı da bekleyen çok boyutlu birdoğası vardır. Sahip olduğu karakterden kaynaklatasarım eğitiminin ortamları,metodları ve ilkeleri farklılıklar içermekte, sürekli değişmekte ve gelişmektedir.

Kendiliğinden, spontan ve deneysel bir eğitim yaklaşımını tarifleyen «atölyeler» birer informal tasarım eğitim platformlarıdır. Katılımcıya «yaparak öğrenme»nin inceliklerini deneyimletmekle birlikte motivasyon arttırıcı, destekleyici ve öğrenen merkezli olmasıyla formal eğitimi de çoğaltmaktadır.

Bu nedenle İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 2020-2021 Bahar Döneminde BAHAR ATÖLYELERİ organize etmektedir. Farklı tasarım ve sanat disiplinlerinden atölyelerle zenginleşeceğini düşündüğümüz bu sürece ilgilenen herkesi davet ediyoruz.

İstanbul Kültür Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerine yönelik online olarak gerçekleştirilecek BAHAR ATÖLYELERİ (mart-nisan-mayıs) programında yer almak isteyen atölye yürütücülerinden 21 Şubat 2021 tarihine kadar atölye ile ilgili bilgileri içeren başvuru formlarını aşağıdaki mail adreslerine göndermelerini rica ediyoruz.

Armağan Seçil Melikoğlu Eke |as.melikoglu@iku.edu.tr
Furkan Evliyaoğlu |f.evliyaoglu@iku.edu.tr
 


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 02/05/2021 - 20:47