İç Mimarlık Eğitimi Ulusal Kongresi

icmek

Görseli büyütmek için

TEMA

Güncel kongre temasıyla ilgili yazılı doküman bulunacaktır.

Danışma Kurulu

Bilim Kurulu

Düzenleme Kurulu

Kongre Sekreteryası

Özet metin formatı

Sayın katılımcı
Özet metinler için;
Çalışmanın amacını,  içeriğini ve varılması öngörülen sonuçların belirtileceği bildiri özetine ilişkin yazım formatına  buradan ulaşabilirsiniz.
Bildiri özeti dosya ismi; yazarın adı-soyadın dan oluşmalıdır. Çok yazarlı bildirilerde ilk yazarın adı-soyadı yazılmalıdır.
Bildiriler icmekkongre@gmail.com adresine gönderilecektir. Mail’in konu kısmına “İÇMEK…….. Bildiri Özeti” yazılması önemle rica olunur.
Bildiri özetleri bilim kurulu tarafından değerlendirilecektir.

Tam metin formatı

Sayın katılımcı
Sunumlu bildiri için;
………….. tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan İÇMEK/ İç Mimarlık Eğitimi ……….. Ulusal Kongresi’ne özet gönderim tarihi ……………, kabul edilen sunumlu bildirinizin ise tam metninin ……………. tarihine kadar tam metin bildiri formatına uygun olacak şekilde icmekkongre@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Tam metin bildiri formatı için linkte yer alan şablon word dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.

Akademisyen          …….. TL
Öğrenci                 …….. TL

HESAP BİLGİLERİ
İş Bankası Kültür Üniversitesi Şubesi
Hesap No: 211980
Şube Kodu: 1237
IBAN: TR11 0006 4000 0011 2370 2119 80
* Açıklama kısmına “İÇMEK….. Katılım Ücreti” yazılması ve  banka dekontunun icmekkongre@gmail.com adresine gönderilmesi önemle rica olunur.
Kongre Ücreti; kongre çantası, kongre kitabı, öğle yemeği, çay-kahve ikramlarını kapsamaktadır. Ücret tek katılımcı için geçerlidir.
aaa
Kongre İlanı --
Genişletilmiş Özet Gönderimi --
Özet Kabul Bildirimi --
Tam Metin Gönderimi --
Kongre Son Kayıt --
Kongre --

İÇMEK2007

Eğitim modelleri,
Stüdyo düzenleri,
Mimarlık/Peyzaj ve Endüstri Ürünleri Tasarımı Programları ile ilişkiler,
Değişim programları,
Akreditasyon ve ulusal akreditasyon sisteminin oluşması,
Diploma ve mesleki uygulama yetkisi ilişkileri,
Meslek odalarının sorunları,
Staj,
Uygulama ile ilişkiler,
Uluslar arası programlar, vd.,
konuların tartışıldığı İç Mimarlık Eğitimi 1.Ulusal Kongresi İstanbul Teknik Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü ev sahipliğinde 25-26 Ekim 2007’de gerçekleştirilmiştir.

İÇMEK2012

Tasarım başlığı altında “mimarlık ve sanat” temel alanları içerisinde yer alan, kullanıcıların konfor ve gereksinimlerini esas alarak yaşanabilir çevreler yaratmayı hedefleyen içmimarlık mesleğine bakış açısını tartışmak, ulusal/ uluslararası iç mimarlık eğitim modellerini karşılaştırmak, disiplinlerarası kimlik sorunlarını tanımlamak gibi konuların tartışıldığı İç Mimarlık Eğitimi 2. Ulusal Kongresi 20 Aralık 2012 tarihinde İstanbul Kültür Üniversitesi evsahipliğinde, Bahçeşehir Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi ortak çalışması ile gerçekleştirilmiştir.

İÇMEK2015

İç Mimarlık Eğitimi 3. Ulusal Kongresi ile bir kez daha içmimarlık eğitimi üzerine düşünmeye devam ediyoruz. 2007 ve 2012’de iç mimarlık eğitiminin tüm paydaşları ile gerçekleştirilen önceki kongreler belleğimizde yer etmişti.

5-6 Kasım 2015’te İstanbul Kültür Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ev sahipliğinde iç mimarlık disiplini adına bilgi paylaşımı ve güzel hatıralar biriktirmek dileğiyle.

İstanbul Kültür Üniversitesi

İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesi