“İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Söyleşi Serisi”

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü tarafından düzenlenen “Çağımızda İç Mimarlık Eğitimi” başlıklı söyleşi serisinin son yayınına; 12 Ağustos Çarşamba günü saat 20.30’da İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülay Usta ile Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rana Kutlu konuk oldular.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü resmi Instagram hesabı (@ikuicmimarlikbolumu) üzerinden gerçekleştirilen etkinliklerde; bugüne kadar akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ile Atilla Kuzu, Levent Çırpıcı, Yalın Tan ve Görkem Volkan gibi önemli tasarımcılar ağırlandı. İç mimarlık eğitimi ve meslek pratikleri üzerine sohbetlerin yapıldığı söyleşilerin moderatörlük görevlerini Arş. Gör. Merve Aşçıoğlu, Arş. Gör. Meltem Çetinel, Arş. Gör. Elif Gelmez Demir ve Öğr. Gör. Gamze Akbaş yürüttü.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 08/13/2020 - 14:42