“İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 7. YY Projesi Sergisi”

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü “7. YY Projesi Sergisi”, 9 Mart Pazartesi günü Vitra Nişantaşı mağazasının en üst katında bulunan “VBenzeri Mekan”da açıldı. Sergi 13 Mart Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Yürütücülüğünü Dr. Öğr. Üyesi Aliye Rahşan Karabetça, Öğr. Gör. Mehmet Hakan Yılmazer, Öğr. Gör. Dicle Hökenek ve Öğr. Gör. Rıdvan Emre Öztürk’ün yaptığı proje, dar gelirli kadınların yoksullukla mücadelesine destek veren veya şiddete uğrayan kadınların sosyal-ekonomik olarak güçlenmesi için çalışan kurumların ve yapıların fiziksel mekânlarına tanık olmayı ve bu konuda farkındalık yaratmayı hedefliyor. Projede Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı’nın (KEDV) İstiklal Caddesi Bekar Sokak’taki ofis binası ele alındı. KEDV, öğrencilerimize fikir konusunda önemli katkılarda bulundu.

Aşağıda isimleri listelenen öğrencilerimizi tebrik ederiz:

Türkçe program:
Emir Tulimat,