Covid-19 Nedeniyle Final Sınavına Giremeyen Öğrencilerimize Ek Sınav Hakkı

Değerli öğrenciler, 

Bir ders(ler)in final sınavına ya da bütünleme sınavına Covid19 test sonucunuzun pozitif olması nedeniyle giremediyseniz üniversitemizin tanıdığı ek sınav hakkından yararlanabilirsiniz. Ek sınav hakkına başvurmak için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir. 

  • Dilekçe örneğini kendiniz için doldurunuz ve imzalayınız. 
  • Covid test sonucunuzun pozitif olduğunu gösteren resmî belgeyi e-devlet’ten/e-nabız’dan alınız. 
  • CATS’de yer alan “FACULTY OF ARCHITECTURE” sayfasındaki “Kısa Sınavlar ve Testler” bölümünden başvuru formunu doldurunuz. İmzalı dilekçenizi ve pozitif test sonucunuza ait resmî belgeyi yükleyiniz. 
  • Başvurunuzdaki belgelerin ve bilgilerin tam ve eksiksiz olması gerekmektedir. Bilgileri ve belgeleri eksik olan öğrencilerin başvuruları olumsuz değerlendirilecektir. 
  • Başvurular için son tarih 20 Ocak 2022 saat 17:00 olarak belirlenmiştir. 

Başvurular bölüm tarafından değerlendirilecektir. Değerlendirme sonrası başvurusu onaylananlar 21 Ocak 2022 günü saat 16:00’da CATS üzerinden duyurulacaktır.  

Ek sınavlar 24 Ocak -2 Şubat 2022 tarihleri arasında yüz yüze yapılacaktır. Sınav programı bölümler tarafından duyurulacaktır. Duyuruları takip ediniz. 

Mimarlık Fakültesi Dekanlığı

Not: Ek sınav hakkı sadece Covid test sonucu pozitif olan öğrenciler içindir. Bunun dışındaki sağlık problemleri olan öğrenciler ek sınavdan yararlanamayacaktır.
 


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 01/17/2022 - 11:56