“15. İç Mimarlık Bölüm Başkanları Toplantısı”

İstanbul Kültür Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nün organize ettiği “15. İç Mimarlık Bölüm Başkanları Toplantısı” 25 Aralık Cuma günü online olarak gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Güzel, Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Gülay Usta’nın açılış konuşmaları ile başlayan etkinlik, “TEMAS I SIZ”  başlığı çerçevesinde çeşitli oturumlarla devam etti. Toplantıya, TMMOB İç Mimarlar Odası Genel Başkanı Emrah Kaymak, Türkiye ve KKTC’de eğitim veren 40 farklı üniversiteden bölüm başkanları ile temsilcileri katıldı.

Toplantıda; pandemi sürecinde iç mimarlık eğitiminin durumu, uzaktan eğitime ilişkin yaklaşımlar, deneyimler ve sorunlar tartışılarak çeşitli çözüm önerileri üzerinde duruldu.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 02/17/2021 - 11:18